Afbeelding
Foto: Adri van der Laan

Voorstelling aangeboden aan Inloophuis De Boei

STAD AAN 'T HARINGVIET – KWF Kankerbestrijding, RoPaRun en Roche bieden Inloophuis De Boei een theatervoorstelling aan.

Het theaterstuk is mede gebaseerd op de eigen ervaringen van Henry Kalb die behandeld werd voor lymfklierkanker. Nadat de behandelaar hem feliciteerde omdat hij 'kankervrij' was verklaard, voelde hij zich katterig alsof hij in een zwart gat viel. In plaats van blijdschap en opluchting en hij eigenlijk 'hoera' zou moeten roepen, riep hij stiekem om "help".
Hoe ga je om met het paradoxale fenomeen dat de ontworteling toeslaat juist op het moment dat je als kankerpatiënt weer terug zou willen keren in het gewone leven? Dat is de rode draad van deze voorstelling.
De theatervoorstelling is de stichting Inloophuis de Boei aangeboden door KWF, RoPaRun en Roche.
De voorstelling wordt gehouden op zaterdag 4 februari in 't Trefpunt, Oranjelaan 14 te Stad aan 't Haringvliet. Tijd voorstelling vanaf 19.30 tot 21.35 uur. Vanaf 19.00 uur is ' t Trefpunt geopend.
Entreekaart 5 euro, kopje koffie/thee inbegrepen. Om kaarten te reserveren en voor informatie:marjannedeboei@gmail.com of yonnedeboei@gmail.com

Gereserveerde kaarten graag voor 19.15 uur ophalen en betalen. Ook bij de ingang van 't Trefpunt zijn kaarten verkrijgbaar.