Afbeelding
Foto: Adri van der Laan

Natuuronderhoud in Ouddorp door de NLGO

OUDDORP – Wie zaterdag niets te doen of eens lekker buiten bezig wil zijn? Kan komen helpen op de natuurwerkdag van de Natuur en Landschaps Vereniging Goeree-Overflakkee (NLGO).

Op zaterdag 28 januari worden er weer onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd aan Natuurelementen. Deze activiteiten worden georganiseerd door de werkgroep terreinbeheer van de vereniging.
De activiteiten zijn deze keer in Ouddorp. De werkzaamheden zijn in het z.g. Bunkerbos aan de Hofdijkseweg, eigendom van Natuurmonumenten. De bedoeling is zaterdag de bestaande poel schoon te maken en het hout erom heen te verwijderen. Tevens zal er een Elzensingel worden afgezet.
Op deze actiedag van de Vereniging kan men weer veel hulp ge¬bruiken. Een ieder die iets voor het behoud van de natuur¬elementen wil doen of eens lekker buiten bezig wil zijn, kan daar dan zaterdag bij helpen. Handgereedschap en motorzaag zijn aanwezig. De start is om 8.30 uur en er wordt rond 13.00 geprobeerd om weer te stoppen.
Het Elzenmeetperceel is te bereiken via de provincialeweg richting Ouddorp, afslag "Stranden" vervolgen en de eerste weg rechts. Dit is de Hofdijkseweg. Daarna even na de tweede weg links, bij nr 49, het terrein op. Hier kan geparkeerd worden.
Verdere inlichtingen kunt u krijgen bij: Kees van 't Zelfde 0187-485566 of Cees Appel 0187-681105 en op www.nlgo.nl.