Afbeelding
Foto: Adri van der Laan

Indoor mini marathon Menvereniging Vier in Een

OUDDORP - Zaterdag organiseerde Menvereniging Vier in Een de eerste indoor mini marathon van 2017 op Manege de Paardenhoeven in Ouddorp. Het was een fantastische dag met 50 aanspanningen die aan start kwamen. De dag werd aan elkaar gepraat door Ada Steketee en mede mogelijk gemaakt door de hulp van enthousiaste vrijwilligers en een aantal sponsoren: Molen de Hoop Ouddorp, Van der Wal Bedrijfshygiëne en diervoerders te Melissant. In de wedstrijd werd onderscheid gemaakt in een jeugd-, hobby- en wedstrijdrubriek.

In de categorie jeugd, rubriek vierspan pony werd Sem Philips met 101,08 seconden eerste, bij de enkelspan paarden behaalde Erynn Oosterbaan met 115,19 seconden een eerste plaats en bij de enkelspan pony's was Thomas Philips eerste met 98,72 seconden.
In de categorie wedstrijd, rubriek enkelspan paard behaalde Lou Willemse een eerste prijs met de snelste tijd van de dag 82,63 seconden! in de categorie enkelspan pony werd Carla Lankhaar eerste met 86,20 seconden, in de rubriek twee span paarden werd Coen Boers eerste met 120,12 seconden en bij de tweespan pony's behaalde Jolanda Verhulst een eerste prijs met 91,16 seconden. Ook startte er vierspan paarden, hier werd Edwin van der Graaf eerste met 103,01 seconden en bij de vierspan pony's behaalde Nienke Veenendaal met 113,34 seconden een eerste plaats.

In de categorie hobby, rubriek enkelspan paard werd Johan van Antwerpen eerste met 110,51 seconden, bij de enkelspan trekpaarden was Hans Maljaars het snelst met 105,56 seconden, Romy Deul behaalde in de categorie enkelspan pony met 87,95 seconden een eerste prijs. Bij de tweespan paarden was Marianne Huibregtse het snelst met 102,74 seconden en bij de twee span pony's behaalde Jacqueline Berg een eerste plaats met 93,43 seconden.

De volgende wedstrijd is op zaterdag 18 maart, meer info en foto's van de wedstrijden kunt u vinden op www.menverenigingvierineen.com of via vierineen@gmail.com. Foto's zijn gemaakt door Jan Kuijt

Afbeelding