Charity Dinner Event voor Kika

GOEREE-OVERFLAKKEE – Donderdag 26 januari organiseert YouMe steak & sushi-restaurant aan de Stationsweg in Ouddorp, ondersteund door Kika-ambassadeur Goeree-Overflakkee, Kees Witte, en afgestemd met en op Ronald van Slooten, leraar en kampioen beach-tennis Nederland, wonend op Schouwen-Duiveland, een Charity Event ten bate van Kika. Met dit evenement hopen Henk en Pieter van der Kruk, eigenaren van Beachclub 't Gorsje en de YouMe-vestiging, Ronald van Slooten te ondersteunen die op 26 februari in Tokyo de marathon zal lopen en met deze insteek geld op wil halen voor Kika. Deze marathon in Japan behoort tot de top 6 in de wereldranglijst van Marathon-organisaties.

Door Jaap Ruizeveld

YouMe in Ouddorp presenteert op 26 januari, aanvang 18.30 uur, met live entertainment een 4-gangen diner inclusief welkomstdrankje. Dit voor inschrijfgeld van 49,50 euro per persoon. Het volledige bedrag gaat naar Kika. De medewerkers van YouMe werken gratis aan het evenement mee. Dit alles wordt mede mogelijk gemaakt door een aantal leveranciers die als sponsor optreden. Kees Witte (eilandelijk ambassadeur Kika) heeft aan de organisatie toegezegd op de Charity-bijeenkomst aanwezig te zullen zijn.

Streefbedrag

Henk van der Kruk heeft het evenement bij Kika aangemeld. Een en ander kwam tot stand na contacten met zijn vriend Ronald van Slooten op Schouwen-Duieland. Die had van één van zijn vrienden het droevige bericht gekregen dat enige tijd geleden diens 4-jarige dochter Lizzie aan kanker leed. Ten tijde van haar ziek zien waren er veel momenten waarin Ronald en zijn vrouw Sanne van dichtbij meemaakten wat de ziekte en de behandelingen voor Lizzie betekenden. Hier moest ik iets aan doen en daarom sprak Ronald af de marathon in Tokyo te gaan lopen om sponsorgelden op te halen. Het streven is om 18.000 euro te realisneren voor Kika. De teller staat, door allerlei giften en sponsortoezeggingen, nu op ruim 8000 euro.

Bijdrage leveren

Henk en Pieter van der Kruk willen met de organisatie van het Charity Dinner Event in Ouddorp ook hun bijdrage leveren aan de sponsoractie voor Kika. "Wij hopen dat enige tientallen personen zich aanmelden voor het evenement. Lizzie heeft geluk gehad. Zij overwon kanker. Maar wij willen meer kinderen de kans geven op een gezond leven. Help mee. Meldt u aan", vragen de organisatoren. www. restaurantyoume. nl. Facebook.com/events/649891391859989/. Informatie ook bij henk@tgorsje.nl en pieter@)tgorsje.nl