Afbeelding
Foto: Adri van der Laan

Serie Bijbelstudies over 'Het kennen van God'

DIRKSLAND – Volgende week maandag start de eerste van een serie van vier Bijbelstudies die gegeven worden door Dick Pieterman. De studies worden georganiseerd door de christelijke beweging Buutengeweun en zijn bestemd voor zowel mannen als vrouwen.

Buutengeweun organiseert jaarlijks een aantal activiteiten die gericht zijn op de ontmoeting van mannen onder elkaar, maar altijd rondom Gods Woord. Een voorbeeld hiervan zijn de kampvuuravonden, waar mannen in een ongedwongen sfeer elkaar kunnen ontmoeten. Ook worden er bidstonden en Bijbelstudies georganiseerd.

Voor mannen en vrouwen

De organisatie laat weten dat de studie van Dick Pieterman voor zowel mannen als vrouwen is bestemd. Het thema van de studies is 'Het kennen van God'. De studie is bedoeld voor ieder die en het verlangen heeft te veranderen naar Zijn beeld en gelijkenis.

Volgens de Buutengeweun is het kennen van God een leerproces dat diepe veranderingen in een mensenleven kan geven. "Hem leren kennen is de weg tot groei in genade en geloof. Voor de apostel Paulus was Hem leren kennen topprioriteit, het is de weg tot diepe verandering van je leven. Jezus zegt dat Hem leren kennen het eeuwige leven is".

Voor mannen en vrouwen die willen weten wie God is en Wie Hij voor hen kan zijn houdt Dick Pieterman een inspirerende studie De volgende vragen zullen aan bod komen: De noodzaak Hem te leren kennen; Hem leren kennen door Gods Woord; De Vader leren kennen door Jezus; Deel krijgen aan de Goddelijke natuur.

Dick Pieterman is verbonden aan Nehemia Ministries in Zwijndrecht en spreekt regelmatig op het eiland in kerkdiensten en andere bijeenkomsten.

De studies worden gegeven op de volgende maandag: 16 januari; 20 februari; 20 maart en 17 april. De bijeenkomsten worden gehouden in het kantoor van Van Dongen Transport, Vlakbodem 1 in Dirksland.

Aanvang van de studies is 20.00 uur (inloop met koffie 19.45 uur studie van 20.00 tot 21.30 uur) Om deze cursus toegankelijk te maken voor iedereen, zijn er geen kosten aan de studie verbonden. Wel wordt er via een collecte een vrijwillige bijdrage gevraagd om alle kosten te dekken. Aanmelden is gewenst. Dit kan via de website www.buutengeweun.nl