Afbeelding
Foto:

Nieuwjaarsconcert De Hoop

STELLENDAM - Zaterdag 14 januari organiseert fanfareorkest De Hoop uit Stellendam haar traditionele nieuwjaarsconcert. Ook dit jaar zal zowel het jeugdorkest, als het fanfareorkest met de bezoekers toasten op het nieuwe jaar 2017.

Het jeugdorkest staat, na een afwezigheid van een jaar, weer onder leiding van haar vaste dirigente Inge Kegel-Verbraak. Ook dit jaar weer zijn er een aantal jeugdige muzikantjes het jeugdorkest in gestroomd. Mede hierdoor is het orkest behoorlijk gegroeid. Voor het fanfareorkest, inmiddels al 35 jaar onder leiding van dirigent Arie Stolk, vormt het nieuwjaarsconcert een mooi moment om samen met haar achterban het nieuwe jaar muzikaal te openen. Onderliggend thema voor dit jaar zal zijn: Spaanse muziek. Het orkest zal vSpaanse klassiekers spelen, zoals: Granade, Malaguena en enkele paso dobles. Daarnaast zal orkestlid Frans van der Wende een tweetal solowerken voor trombone en fanfareorkest uitvoeren.

Het concert begint om 19.30 uur in De Dorpstienden in Ouddorp, de toegang is gratis. Voor meer informatie, zie: www.fanfaredehoop.nl.