Kettingbotsing

GOEREE-OVERFLAKKEE - Donderdag 29 november vonden er verschillende ongelukken plaats op de Haringvlietbrug. De combinatie van mist en vorst zorgde voor een spekglad wegdek op de brug. In totaal waren er veertien auto's betrokken bij de botsingen en er zijn zeven mensen gewond geraakt. Eén persoon was ernstig gewond. Na het ongeluk was de burg afgesloten. De politie omschreef het met 'een grote chaos'.


Kreeften vangen

GOEREE-OVERFLAKKEE - De politie heeft op 30 december twee duikers aangehouden die illegaal kreeften vingen in het Grevelingenmeer. Ze hadden in totaal 15 kreeften in hun netten, geboeid met tie-wraps. De duikuitrusting is in beslag genomen en de politie heeft een onderzoek ingesteld naar de activiteiten van het tweetal. Aan het einde van de middag werden drie Duitsers aangehouden, die hadden kreeften en oesters in hun koelboxen. De dieren zijn teruggezet in het water en na het betalen van een boete van 600 euro mochten ze hun weg vervolgen.


Kerkdienst

HERKINGEN – In tegenstelling tot wat eerder is aangekondigd is er morgen, woensdag 4 januari, geen Bijbellezing bij de Ger. Gem. van Herkingen. Er is wel een kerkdienst waarin ds. J.M.D. de Heer hoopt voor te gaan. Aanvang 19.30 uur.