Afbeelding
Foto:

Service voor alle merken
Garage Grinwis in Ouddorp

Als er een klant onderweg stil komt te staan kan hij Garage Grinwis bellen. Dan gaat er gelijk een monteur met de autoambulance op pad om de klant op te halen. De Ouddorpse garage helpt klanten graag op weg. Voor apk-keuringen, reparatie, schadeherstel en onderhoud aan alle merken kan men terecht bij de gemoedelijke garage. Er staat altijd koffie klaar voor klanten.

In de showroom staan altijd zo'n 20 occasions van verschillende merken. Daarnaast worden er door de mannen van Garage Grinwis veel zoekopdrachten gedaan. Mensen die op zoek zijn naar bijvoorbeeld een witte Volkswagen Polo, diesel met een lage kilometerstand, kunnen dit doorgeven. De garage gaat dan op zoek en komt met een vrijblijvend voorstel. Van de verkochte auto's is ongeveer tien procent spiksplinternieuw, die worden geleverd in samenwerking met dealers in de regio.

In de showroom vallen de brommobielen op. De kleine auto's, waarin iedereen met een bromfietscertificaat de weg op mag. Dat is handig voor ouderen en ook voor mensen die om medische redenen niet meer auto mogen rijden. De brommobielen zijn begrensd op 45 kilometer per uur en zijn daarom alleen toegestaan op secundaire wegen. Toch kan je er ver mee komen. Er zijn klanten van Garage Grinwis die met hun brommobiel op vakantie naar Limburg gaan. Interesse? Stap eens binnen bij de Ouddorpse garage voor meer informatie, of een proefrit. Er zijn altijd nieuwe en gebruikte brommobielen op voorraad.

Garage Grinwis
Dorpsweg 43, Ouddorp
0187 – 682311
info@garagegrinwis.nl
www.garagegrinwis.nl