Afbeelding
Foto:

5-jarig jubileum

Kranse Printwrx

Kranse Printwrx in Sommelsdijk bestaat 5 jaar. Het bedrijf richt zich op de zakelijke markt en is specialist in ontwerp, opmaak en levering van printwerk, drukwerk, websites en reclamebelettering. Peter Kranse verklaart het succes: "Ik ga graag op een persoonlijke en open manier met klanten om. Die menselijke factor vind ik erg belangrijk. Ik bouw liever een relatie met klanten op bij wie ik een goed gevoel heb en zij bij mij, dan dat ik alleen sec werk aflever. Een bepaalde groep klanten weet dat te waarderen. Je krijgt daarmee de klant die je verdient."

Peter Kranse is een groot voorstander van lokaal ondernemen. "Als je in de buurt zaken kunt doen, vind ik dat je dat ook moet doen. Een goede lokale economie kan alleen bestaan bij lokale koop en verkoop. Mede om die reden heb ik me aangesloten bij diverse businessclubs, waaronder de VBGO. Gezamenlijk zetten wij ons in voor onze directe leefomgeving. Die moet er wel bij varen."

Dat geldt uiteraard ook voor Kranse Printwrx zelf. "Ik ben er trots op dat mijn bedrijf na vijf jaar deze positie in de markt heeft. Zeker omdat ik in de crisistijd ben gestart."

Kijk voor meer informatie op www.kranseprintwrx.nl.