De foodsector

De foodsector, dat is het onderwerp van het nieuwe magazine dat nu voor u ligt. De juiste voeding kunnen wij als mensen niet missen. Omwille van onze gezondheid is het belangrijk dat we kritisch zijn op hetgeen wat wij eten en drinken. Bij het laatste bedrijfsbezoek van de VBGO waren we te gast bij FOCUS Health & Fitness te Oude-Tonge. Hier is ons door Esther (monoculaire voedingsdeskundige) vertelt wat er allemaal in onze voeding kan zitten, veel suikers en verkeerde E-nummers. Het is goed dat we er bewust naar kijken en er verantwoord mee omgaan.

Verder gebeurt er veel op ons mooie eiland, wie ik ook spreek, iedereen is positief gestemd. Langzaam trekt de economie weer aan. Aan alles is merkbaar dat de economie zich positief ontwikkelt. Ook op ons mooie eiland. Laten we hopen dat het doorzet in de komende maanden en jaren.

Het einde van het jaar 2016 komt steeds dichterbij. Een jaar waarin veel gebeurd is in de wereld. De IS wordt teruggedrongen in Syrie en Irak. Er is een nieuwe president gekozen in Amerika, het is de vraag wat voor effect zijn beleid zal gaan hebben op de rest van de wereld.

De laatste weken van het jaar zijn voor de meeste mensen erg hectisch. Ik wens u allen een mooie winter toe, goede feestdagen en een goed begin van het nieuwe jaar.