Leon van den Nieuwendijk (Huizen op Flakkee) en ondernemer Rens Zwanenburg.
Leon van den Nieuwendijk (Huizen op Flakkee) en ondernemer Rens Zwanenburg. Foto:

Inter-Che-M B.V.& Inter-GreeN B.V nieuwe partner van Huizen op Flakkee

Wellicht hebben zijn jeugdjaren op het groene Goeroe-Overflakkee de eerste steen gelegd, maar Rens Zwanenburg draagt de natuur een warm hart toe. Als producent van onder andere gerecyclede verf is hij trots op de samenwerking met Huizen op Flakkee, het huizenplatform van 'zijn' groene eiland.

Rens Zwanenburg is directeur van Inter-Che-M B.V.& Inter-GreeN B.V is een bedrijf dat naast de landelijke inzameling van gevaarlijke stoffen ook onder andere duurzame verfproducten, ontwikkelt en produceert. Deze verfproducten uit de lijn Inter-GreeN zijn deels geproduceerd uit ingezamelde- en uit gesorteerde verfstromen.

Huizen op Goeree & Huizen op Flakkee is het online huizenplatform van Goeroe-Overflakkee en geeft de bezoeker een overzicht van alle koop-, huur-, recreatiewoningen en nieuwbouwprojecten in de gemeente. Rens: "Huizen op Flakkee biedt mij de mogelijkheid om mijn producten en bedrijf te promoten. Het thema duurzaamheid past uitstekend bij deze regio. Als betrokken inwoner en ondernemer van Goeree-Overflakkee lever ik graag een bijdrage aan dit woonplatform, om ons mooie eiland op deze wijze te promoten."