Afbeelding
Foto:

Verbindende schakel

VBGO presenteert nieuwe website

<Kader> Nieuw logo

De VBGO legt verbinding tussen ondernemers. Dat komt ook tot uiting in het nieuwe logo. De verschillende kleuren staan voor de diversiteit van de leden. Van een stickerleverancier tot een bankier en van de advocaat tot de juwelier. De VBGO verbindt al deze mensen met elkaar, dat komt visueel tot uiting in de letters die allemaal met elkaar verbonden zijn.

Evenementen

Aanmelden voor evenementen van VBGO is een stuk eenvoudiger geworden. In de digitale uitnodiging die naar de leden wordt gestuurd staat een aanmeldbutton, met één druk op de knop kunt u zichzelf aanmelden voor een borrel, de ledenreis, bedrijfsbezoek of jaarvergadering. Op de website is zichtbaar welke ondernemers het evenement bezoeken. Handig om vooraf even te kijken wie u sowieso nog even wilt spreken.

Facebook
De VBGO is vanaf nu te vinden op Facebook. Like de pagina op www.facebook.com/verenigingbedrijvengo.

Nieuws
Op de website komen nieuwsartikelen te staan die relevant zijn voor ondernemers. Neem regelmatig een kijkje voor het laatste nieuws.

Ledenoverzicht
Alle leden staan op de vernieuwde website van VBGO. Iedere onderneming kan zichzelf presenteren met een korte omschrijving en een profielfoto. Dat maakt van de website een handige tool om kennis te maken met de ondernemers van Goeree-Overflakkee. De bedrijven zijn onderverdeeld in categorieën, dat maakt het zoeken eenvoudig.

Magazines
Nog eens terugkijken in een eerdere uitgave? Op de website zijn eerder verschenen VBGO magazine te raadplegen.

WURLD
De nieuwe website en huisstijl zijn gemaakt door WURLD. Een jong bureau dat is opgezet door twee jonge ondernemers: Meijk van Nimwegen en Toon Schulten. Meijk pitcht Wurld in zes zinnen: "Wij maken wat je nodig hebt en doen dit met plezier, beleving, inzet en gezond verstand. Mooie websites en slimme interfaces. Unieke huisstijlen en creatief drukwerk. Altijd met een duidelijk doel. En heb je een geweldig idee? Dan is de kans groot dat we je kunnen helpen." Meer weten? Kijk dan op www.wurld.nl.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding