Kernactiviteiten

GOEDEREEDE

Oliebollenactie

Vrouwenvereniging "Tabitha" te Goedereede hoopt op zaterdag 31 december oliebollen te bakken aan de Middelweg 2 bij de fam. Slingerland. Er zijn ook enkele verkooptafels, met onder andere appelbeignets, advocaat, jam, aardbeien op sap, cake, koekjes, zakjesdrop, fotokaarten ect. De verkoping is van 9.00 tot 12.00 uur. U kan ze ook bestellen via de email hg.slingerland@kliksafe.nl De prijs is 10 oliebollen voor € 7.50 en de appelbeignets zijn € 1.50 per stuk. De opbrengst is voor de Hersteld Hervormde gemeente te Goedereede.

MELISSANT

Nieuwjaarsreceptie

Op 4 januari wordt er een nieuwjaarsreceptie georganiseerd in de Melishof. Iedere inwoner van Melissant is hierbij van harte welkom. De aanvang is: 19.00 uur en om 21.00 uur wordt de receptie afgesloten. Tijdens de receptie zal er nog aandacht geschonken worden aan de wensen van kinderen die in de boom zijn gehangen.

NIEUWE-TONGE

Oliebollen

Ook dit jaar worden er weer oliebollen en appelbeignets gebakken. Bestellen kan bij de familie H. van Strien: tel. 651238 of bij familie R. Kom, tel 652128 of per mail r.kom@hetnet.nl tot en met vrijdag 30 december 15.00 uur. Op oudejaarsmorgen kunnen ze worden afgehaald in Herv. Verenigingsgebouw "Elim" aan de Zuiddijk 19. Zaterdag 31 december vanaf 09.00 tot ca 11.00 uur. Mogelijk ook losse verkoop van oliebollen (€0,70) en appelbeignets (€0,70) indien er nog over zijn. Deze actie gaat uit van de hervormde gemeente van Nieuwe-Tonge en de opbrengst is voor het onderhoud van onze monumentale kerk.

OUDE-TONGE

Nieuwjaarsreceptie Stichting ZIJN

Donderdagmiddag 5 Januari houdt Stichting ZIJN haar nieuwjaarsreceptie in het Infocentrum aan de Bernhardstraat 27. Een ieder is welkom van 16.00 tot 17.30 uur.

Nieuwjaarsreceptie A.S.V. Oostflakkee

Woensdag 4 januari houdt de Algemene Seniorenvereniging Oostflakkee haar nieuwjaarsreceptie in de Grutterswei vanaf 14.00 uur. Er zullen deze middag foto's vertoond worden van de afgelopen periode.

SOMMELSDIJK

Bingo O-G-O

Woensdag 4 januari is er een bingo van de O-G-O de Ouderenvereniging Goeree-Overflakkee. De bingo wordt gehouden om 13.30 uur in het wijkgebouw van de Zwaluw Sperwer 55 te Sommelsdijk. De zaal is open om 13.00 uur. De koffie/thee is gratis bij binnenkomst. Er worden negen rondes gespeeld voor € 3.50. Daarnaast zijn er nog negen gratis prijsjes en in de pauze is er verkoop van twee extra rondes van € 1.- per stuk. Ook is er nog een verloting.

Bingo

Zaterdag 7 januari is er een bingo van de O-G-O de Ouderenvereniging Goeree-Overflakkee. Om 19.30 uur in het wijkgebouw van de Zwaluw Sperwer 55. De zaal is open om 19.00 uur. De koffie/thee is gratis bij binnenkomst. Er worden elf rondes gespeeld voor € 6.50. Daarnaast zijn er nog negen gratis prijsjes en in de pauze verkoop van twee extra rondes € 1,- per ronde. De toegang is gratis en iedereen is van harte welkom.

Nieuwjaarsreceptie O-G-O

Ouderenvereniging Goeree-Overflakkee, O-G-O houdt van 14.00 tot 17.00 uur haar eerste nieuwjaarsreceptie. Deze wordt gehouden in het wijkgebouw van de Zwaluw Sperwer 55. Onder het genot van een hapje en drankje hoopt men elkaar de beste wensen voor 2017 te kunnen meegeven. Koffie/thee met cake bij binnenkomst zijn gratis en bezoekers ontvangen twee consumptiebonnen. Ook zal men dan uitgebreide informatie krijgen over de midweekreis. Die is van 24 tot 28 april 2017. Belangstellenden kunnen zich voor deze reis nog aanmelden.

STAD AAN 'T HARINGVLIET

Nieuwjaarsborrel Trefpunt

Op 7 januari zijn de Stadse inwoners van harte welkom in 't Trefpunt. Onder het genot van een hapje en drankje kan met elkaar getoost worden op een goed 2017. De nieuwjaarsborrel is van 17.00 tot 19.00 uur in 't Trefpunt aan de Oranjelaan 14. Zie ook www.stadaantharingvliet.nl

STELLENDAM

Nieuwjaarsreceptie 55+

Op 3 januari houdt de activiteitencommissie van de Stichting ZIJN te Stellendam, haar Nieuwjaarsreceptie. Deze vindt plaats in het Haagse Huus. De aanvang is: 15.00 uur. Onder het genot van een hapje en een drankje, kan men proosten op het nieuwe jaar. Tevens is er een kleine loterij met leuke prijsjes.