Toffe hangstoel die super 'comfy' is en ook nog lekker hip! De rotan stoel is het plekje om heerlijk te verstoppen en lekker weg te dromen. Te koop voor € 149,95 bij www.Ikbenzomooi.nl.
Toffe hangstoel die super 'comfy' is en ook nog lekker hip! De rotan stoel is het plekje om heerlijk te verstoppen en lekker weg te dromen. Te koop voor € 149,95 bij www.Ikbenzomooi.nl. Foto:

Leuke items voor de kinderkamer

Zie bijschriften bij de foto's!

Gave krukjes in industriële stijl. De krukjes zijn uitgevoerd in hout en metaal en hebben een industriële look. Leuk voor in de kinderkamer! Verkrijgbaar in Old Grey, Old Pink, Old Blue, Old white en Yellow. Te koop voor € 39,95 bij www.Ikbenzomooi.nl.
Deze Hollandse houten treinenset is geïnspireerd op het karakteristieke Nederlandse landschap. De set bestaat naast de 3-delige trein en de bekende houten rails uit een zestal herkenbare Nederlandse elementen, zoals grachtenhuisjes, een molen, een vertrektijdenbord en een station. Te koop voor € 36,50 bij www.Musjes.com.
Prachtig grijs poppenbedje Harlequin van CamCam Copenhagen. Klassiek en tijdloos houten poppenbedje. Kinderen vinden het geweldig om mee te spelen en het poppenbed staat prachtig in het interieur. Er is ook een bijpassend matras en dekbed verkrijgbaar. Te koop voor € 99,- bij www.Grasonderjevoeten.nl.