Ouddorpse winterfair en snertkampioenschap

Op zaterdag 26 november is de Ouddorpse Winterfair in het centrum. Er zijn allerlei kraampjes, leuke kinderactiviteiten, interessante demonstraties, live muziek en als klap op de vuurpijl zijn Sint en Piet present tijdens de fair. Tijdens de winterfair wordt beslist wie zich 'Ouddûrps Snertkampioen' mag noemen.

Snertkampioenschap

Alle soepkokers van Goeree-Overflakkee kunnen deelnemen aan het Snertkampioenschap! Iedereen die mee wil doen moet tijdens de winterfair, tussen 9.30 en 10.00 uur twee liter soep inleveren bij Slagerij Floresteijn, Raadhuisstraat 13. De bezoekers van de Winterfair mogen alle soepen proeven en beoordelen. De zes soepen die het hoogste scoren worden beoordeeld door koks van lokale restaurants. De professionele koks bepalen wie zich een jaar lang 'Ouddûrps Snertkampioen' mag noemen. De prijsuitreiking vindt om 15.30 uur plaats op het plein voor het Ouddorps Raad- en Polderhuis. De prijs is een jaar lang gratis naar de slager!

Mensen die mee willen doen kunnen het deelnameformulier downloaden op www.kopvangoeree.nl/winterfairouddorp, of via de Facebookpagina 'Winterfair Ouddorp'.