Afbeelding
Foto:

SURF, SAIL, JUMP, SUP, SHOP, FOOD & STAY

Windsurfen, Zeilen, SUP, Waterjump

Dagelijks surf- & zeillessen, bodysliden van de waterjump en de verhuur van boardsport materiaal, SUP's, open zeilboten, kajuitboten en catamarans.

Mei t/m september

Windsurf her-intreders

Grijp je kans en pak samen met andere 'ouwe rotten' het windsurfen weer op! Elke laatste zondag van de maand van 10.00 – 16.00 uur.

Juli & augustus

SUP clinic, elke zaterdag van 13.00 – 14.30 uur. €19,50 p.p.

Longboard clinic, elke zaterdag van 15.00 – 16.30 uur. €17,50 p.p.

Yoga aan het water, elke woensdag van 10.00 - 11.00 uur. Vrije inloop. €8,- p.p.

17 juli t/m 21 augustus

Summer SUP Polo

Nieuwe watersportactiviteit bij Brouwersdam; SUP Polo! Staand op een SUP board probeer je, door middel van overspelen, de bal met een speciale paddle in de goal van de tegenpartij te schieten. Stel je eigen team samen of speel mee in een samengesteld team door ons en ga deze unieke, intensieve en vooral hele leuke uitdaging op het water aan! Voor beginners tot pro's vanaf 12 jaar. Elke dinsdag, woensdag, donderdag en zondag van 14.00 – 16.30 uur.

27 juli

Ibiza fair, bootcamp & relax

Een bijzondere avond met een knusse hippiemarkt en allerlei kraampjes waar je heerlijk langs kan struinen. Doe mee met de bootcamp door Focus Health & Fitness en geniet op het zonneterras van live muziek door Amber & Jasper. Zij brengen gezellige popcovers in een soul en jazzy jasje. Daarnaast is er voor de kinderen een gratis 'playground area' en is er de mogelijkheid tot kinderopvang tijdens de bootcamp. Bovendien is de Waterjump deze avond geopend tot 20.00 uur. Van 17.00 – 22.00 uur.

16 augustus

Sunset waterjump clinic

Sportief genieten van de zonsondergang. Tijdens deze clinic springt de instructeur mee en leer je de vetste tricks & flips van de waterjump! Van 18.00 – 20.30 uur.

20 & 21 augustus

Chicky Clinics windsurf weekend

Een weekend lang leren windsurfen of je windsurfskills verbeteren, waterjumpen, yoga, relaxen en heel veel gezelligheid! Door chickies, voor chickies. Meer informatie en inschrijven: www.chickyclinics.com/trips

20 & 21 augustus

Freerace, Freeride, Freemove windsurf clinic

Een unieke kans om je windsurfskills te verbeteren met behulp van de professional Freestyle Windsurfers Marco Lufen & Rick Jendrusch! Meer informatie en aanmelden via rick@brouwersdam.nl.

12 – 16 oktober

DAM-X

Hét surfevent dat in het teken staat van zien, doen en beleven! Tijdens deze dagen kun je de freestyle windsurf professionals zien strijden om de Europese titel. In het weekend zijn er tal van side-events zoals de DAM-X funrace, SUP Polo, een boardsport market, diverse watersport clinics, party's en natuurlijk het Friday Night event! www.dam-x.com

14 oktober

Friday Night Event

Het Friday Night Event met de Light tour by Night for Charity: the 'Plastic Soup Foundation', SUP, Segway & MTB parcours. Side-events: Surf, Jump & Fly show, Sail Parade, Boardsport- & Foodmarket, Outdoor Cinema en een Chill Area met muziek! Het Friday Night Event staat dit jaar in het teken van duurzaamheid. www.dam-x.com

Brouwersdam Active Lakeside; het Mekka voor watersportliefhebbers.

Voor meer informatie en aanmelden:

Zeil-en Surfcentrum Brouwersdam

Ossenhoek 1, 3253 MH Ouddorp

Receptie Brouwersdam

+31 (0)111 671480

info@brouwersdam.nl

www.brouwersdam.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding