Afbeelding
Foto:

Beeldige bruid

Make-up is voor de bruid zeer belangrijk op haar grote dag. Je wilt er op je mooist uitzien en prachtig op de foto staan natuurlijk. Met de volgende tips zie je er tiptop uit!

Met de juiste visagie kun je de sterke punten in je gezicht accentueren en oneffenheden camoufleren. De basis voor een mooi gezicht is een gladde huid. Verzorg deze daarom goed in de weken voor je bruiloft. Dit kun je doen door iedere ochtend en avond je huid te reinigen en hierna een hydraterende crème te gebruiken en af en toe een gezichtsmaskertje op te doen.

Op de dag zelf

Op de grote dag huren de meeste bruiden een expert in voor hun make-up. De basis begint met een goede foundation. In de meeste foundations zit tegenwoordig SPF, een beschermingsfactor. Dit zorgt ervoor dat je huid kan ademen en dat de foundation niet als een dikke plak op je gezicht ligt. Laat je gezicht altijd afpoederen. Dit zorgt ervoor dat de make-up langer blijft zitten maar ook dat je op de foto's geen glanzend hoofd hebt. Laat de fotograaf een foto maken als de visagist klaar is, dan kun je direct kijken of er nog aanpassingen nodig zijn.

Gebruik verder zoveel mogelijk waterproof-producten. Zo weet je zeker dat de make-up ook na het – misschien wel emotionele – ja-woord netjes blijft zitten!