Afbeelding
Foto:

Bruidegom bekent kleur

Vroeger liep de aanstaande bruidegom een winkel binnen en kocht hij een van de standaard trouwpakken uit de aanwezige collectie. De man heeft gelukkig tegenwoordig veel meer keuze als het om zijn pak gaat.

De bruidegom van 2016 neemt geen genoegen meer met een standaard trouwpak 'uit het rek' en wil graag zelf bepalen hoe zijn trouwpak eruit moet komen te zien. De man kan zijn trouwpak inmiddels geheel naar eigen wens laten maken tegen een betaalbare prijs.

Kleur voor bruidegom

De bruidegom mag dit jaar bovendien experimenteren met kleur. De klassieke kleuren marineblauw, antraciet, lichtgrijs en zwart zijn voor sommige bruidegoms niet bijzonder genoeg. Zij zullen dit jaar kiezen voor olijfgroen, aubergine of 'waterblauw'. Bovendien wordt het gebruikelijker dat de bruidegom van pak wisselt. Overdag heeft hij een formeler kostuum aan dan 's avonds tijdens het feest.

The Great Gatsby-look is voor mannen in opkomst. Deze klassieke stijl van de roaring twenties is enorm populair. Zwarte smokings met daaronder een wit gilet en een zwarte zijden bowtie passen bij deze look.