Afbeelding
Foto:

BEWARE BEACH

Adrenaline, het strand, de wind, het eten en de vriendelijke sfeer. Dat zijn de 5 redenen om Beware Beach te bezoeken op de Brouwersdam.

Beware Beach is gespecialiseerd in het organiseren van sportieve beachevents, teambuilding, groepsuitjes, vrijgezellenfeestjes, workshops en clinics.
De twee uur durende clinics kitebuggyen, strandzeilen (blokarten), powerkiten en XXL Suppen zijn populair bij jong en oud. De ervaren instructeurs garanderen de veiligheid van de deelnemers en zorgen ervoor dat iedereen een leuke, sportieve ervaring heeft.

Voor de populaire clinics strandzeilen of kitebuggyen is er uiteraard wind nodig, maar niet heel veel. Een geruststellende gedachte, voor als u ver vooruit moet plannen. Laat de wind het volledig afweten, dan kiest u gewoon voor een alternatieve datum of een alternatief programma. Bijvoorbeeld het nieuwe en populaire Stand Up Paddle Boarden in de branding op een XXL SUP, of één van onze andere activiteiten. Gelukkig is dat meestal niet nodig. De Brouwersdam één van de meest windzekere locaties van Nederland!

In Nederland zijn er weinig plaatsen waar zoveel ruimte is om deze sporten op zo'n veilige, verantwoorde manier te leren. Ook leuk om te weten! Op de Brouwersdam schijnt de zon gemiddeld 1622 uur! Wat de locatie naast windzeker, ook tot één van de zonnigste locaties van Nederland maakt.

Inspirerend vergaderen
Bedrijfsuitjes kunnen zakelijk geboekt worden in combinatie met PLEKK, een inspirerende, ruime, sfeervol ingerichte vergaderruimte met diverse 3.0 gadgets, een zonnig terras en uitzicht op zee. Direct aan het strand en grenzend aan Beware Beach is er een ruime parkeergelegenheid! Blijf gerust de hele dag genieten, het parkeren is altijd gratis!!

Website:

Meer weten? Kijk op www.bewarebeach.nl en www.plekkbrouwersdam.nl.

<Kader 1>
ACTIVITEITEN

Bij Beware Beach kunt u het hele jaar terecht voor groepsarrangementen, teambuilding, familie-uitjes, clinics en vrijgezellenfeestjes.

Blokarten & Kitebuggyen
Blokarten en Kitebuggyen staan garant voor actie, fun en avontuur en geven een enorme adrenalineboost. De enthousiaste, ervaren instructeurs leggen alles stap voor stap uit en binnen no-time kan iedereen zelfstandig over het strand racen.

Blokarten (strandzeilen) is populair vanwege de enorme wendbaarheid en acceleratie van de stoere MG Blokarts.
Bij Kitebuggyen maak je nog meer gebruik van de wind en controleer je de vlieger(kite) met je handen en de buggy met je voeten. Een kwestie van de juiste koers aanhouden, snelheid bepalen en gaan!

<Kader 2>
STRANDPAVILJOEN BROUW

Voor de culinaire invulling werkt Beware Beach samen met Brouw. Een gezellig strandpaviljoen met twee grote terrassen en een ontspannen binnenruimte met grote haardkachel. Strandpaviljoen Brouw is een heerlijke plek om lekker uit te puffen na alle activiteiten. Ze bieden een ruim en wisselend assortiment eten en drinken, het is de ideale plek om even na te genieten. Strandpaviljoen Brouw is het hele jaar door 7 dagen per week geopend.

<Kader 3>

POWERED BY O'NEILL

O'Neill is al vanaf het begin partner van Beware Beach! De Surfing Lifestyle en de passie voor 'the Beach' en 'the Ocean' zitten dan letterlijk in het DNA van Beware Beach. De enthousiaste instructeurs willen hun passie voor Beach- & Watersporten graag met u delen.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding