Afbeelding
Foto:

Zo groen als gras

Een gazon zo groen als gras en dat groen blijft. Waar geen onkruid tussen groeit, dat nooit gemaaid hoeft te worden. Bestaat dat? Jazeker, dat is kunstgras. De mogelijkheden voor kunstgras zijn bijna onbeperkt. Het is geschikt voor tuin, dakterras, balkon of als speelveld voor kinderen of honden. Kunstgras kan op bijna alle ondergronden gelegd worden, bijvoorbeeld op een zandbed, lavalaag, bestaande bestrating, asfalt en op een houten of betonnen ondergrond. Bij een verhuizing kunt u het gewoon meenemen!

Kunstgras is in verhouding met natuurgras beslist niet duur. Hoewel de investering in eerste instantie hoger is, wordt deze snel terugverdiend doordat u geen grasmaaier nodig heeft en niet meer hoeft te maaien, verticuteren, bemesten, mos verwijderen en te beregenen. Kunstgras geeft rust.

Buxus Easy gras in Oud-Beijerland is gespecialiseerd in de verkoop en aanleg van kunstgras. Wij leggen kunstgras aan voor particulieren en bedrijven. In het magazijn ligt een grote voorraad restpartijen van kunstgras. De coupons kunstgras zijn van degelijke kwaliteit en worden aangeboden tegen scherpe tarieven. De coupons kunnen eventueel op maat worden gesneden.

Het magazijn is geopend op vrijdag van 9.00 tot 16.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 14.00 uur. Het is ook mogelijk om een afspraak te maken voor een andere dag. Kijk op www.buxus-easygras.nl voor meer informatie.