Uitslag postduivententoonstelling

OUDDORP - Op 25 en 26 november organiseerde P.V. De Trekvogels een postduivententoonstelling in de Dorpstienden. Uit de 351 inschrijvingen kwamen na beoordeling door de keurmeesters de duiven van de volgende liefhebbers als beste beoordeeld.

Vliegduiven prestatie klassen

Klasse 1 oude doffers: Comb. Grinwis-v.Alphen
Klasse 2 jonge doffers: A. Molenaar en zn
Klasse 3 oude duivinnen: R. v.d. Bos
Klasse 4 jonge duivinnen: K. Meijer

Vliegduiven open klassen

Klasse 5 oude doffers: Comb. Grinwis
Klasse 6 jonge doffers: Comb. Grinwis-v.Alphen
Klasse 7 oude duivinnen: K. Meijer
Klasse 8 jonge duivinnen: M. v.d. Baan

Showduiven

Klasse 9 oude doffers: Comb. Grinwis
Klasse 10 jaarling doffers: fam. Ewijk
Klasse 11 jonge doffers: P. Voogd
Klasse 12 oude duivinnen: P. Voogd
Klasse 13 jaarling duivinnen: D. Alberts
Klasse 14 jonge duivinnen: P. Voogd

De hoofdprijs voor de allerschoonste van de tentoonstelling werd bij de duiven in de prestatieklassen gewonnen door R. v.d. Bos, in de open klassen door M. v.d. Baan en bij de showduiven door P. Voogd. Diverse sponsors zorgden voor reclamemateriaal, waarmee de show fraai kon worden aangekleed. Vrijdag en zaterdag draaide het Rad van Avontuur op volle toeren en gingen veel bezoekers met een mooie prijs naar huis. Er is contact opgenomen met iedereen die een winnend nummer had.

Zaterdagavond werden de kampioenen gehuldigd en werden een aantal duivenbonnen van goede liefhebbers uit de streek bij opbod verkocht. Vervolgens mochten de liefhebbers hun duiven weer inmanden en mee naar huis nemen. De vereniging bedankt de medewerkers van de "Dorpstienden", de middenstand, sponsors, schenkers van duivenbonnen, inzenders, bezoekers en allen die hebben meegewerkt of in welke vorm dan ook hebben bijgedragen aan het succes van deze tentoonstelling.