Rectificatie:

Weihnachtsoratorium

In de concertagenda in de krant van vorige week vrijdag stond helaas een foutieve datum vermeld. De uitvoering van het Weihnachtsoratorium van J.S. Bach door het Oratoriumkoor Zuid-west Nederland is niet op zaterdag 17 december, maar vindt plaats op woensdag 14 december. De uitvoering start om 20.00 uur in de hervormde kerk in Middelharnis.


Kerstzangavond Rehobôthkerk

SOMMELSDIJK - Zaterdag 17 december is er een Kerstzangavond in de Rehobôthkerk, aanvang 19.00 uur. Vorige week vrijdag stond het concert aangekondigd in de puzzelbijlage. Helaas waren in dat bericht een aantal onjuistheden geslopen. Dat wil de redactie graag rechtzetten door de correcte gegevens te vermelden. Aan het concert werkt mee het Christelijk gemengd Rehobôthkoor, dat staat onder leiding van Marinus van Slooten. Ook kinderkoor 'Tot Zijn eer' verleent medewerking aan de Kerstzangavond, het kinderkoor staat onder leiding van Corné de Geus. De organist is Rik Melissant. Verder werken mee: Pianist Wiljan de Geus en panfluitist: Corné van der Giessen. De algemene leiding is in handen van ds. K.J. Kaptein.


Kerstmiddag 55+ in Oude-Tonge

OUDE-TONGE - De Plaatselijke Commissie van Oude-Tonge organiseert voor alle 55-plussers van Oude- Tonge op woensdag 21 december a.s. een gezellige kerstmiddag.

Er zal een optreden zijn van het "Sint Adolfskoor" uit Den Bommel en rond 17.00 uur gaan we gezamenlijk genieten van een warme maaltijd. De middag begint om 14.00 uur en wordt gehouden in het Infocentrum, Bernhardstraat 27 in Oude-Tonge. De kosten voor de middag inclusief warme maaltijd zijn € 13,00 per persoon, zonder warme maaltijd € 7,50 per persoon, vooraf dient € 2,50 betaald te worden. U kunt zich opgeven t/m 19 december. Voor meer info of opgeven kunt u bellen met de Stichting ZIJN, tel: 641344.


Damclub ENEO 52

MELISSANT – Maandag 5 december werd weer een aantal wedstrijden gespeeld bij Damclub ENEO 52. Hieronder volgende uitslagen:

B. v.d. Spaan-B. Visbeen         0-3
C. Visbeen-J. Looij                         3-0
A. het Jonk-H. Visbeen                 1-1