Kerstmarkt in Goedereede

GOEDEREEDE - Zaterdag 10 december is de datum waarop deze keer de jaarlijkse kerstmarkt in Goedereede gehouden zal worden.

Vanaf 11.00 tot 's middags 17.00 uur bent u en zijn jullie van harte welkom rond de haven. Er zullen tal van kraampjes en buitenbars zijn waarin en waaraan allerhande versnaperingen te verkrijgen zijn. Voor de kinderen wordt er een schaatsbaan geprepareerd waarop zij zich uit kunnen leven. Voor hen zullen er ook kinderactiviteiten georganiseerd worden door WoeWei.

Bij een kerstmarkt hoort ook kerstmuziek. Om 14.00 uur zal er een vocaal optreden zijn door Christelijk kamerkoor Da Lui Cantiamo uit Ouddorp. Er zal kerstmuziek in koorzetting worden gezongen, maar ook een aantal eenstemmige kerstliederen waarvan we hopen dat die door het publiek meegezongen zullen worden.

Rond 16.00 uur zal er nog het jaarlijkse instrumentaal optreden zijn door Goeree's eigen fanfareorkest Appollo.

De organisatie die, net als voorgaande jaren, enthousiast en druk met de voorbereidingen in de weer is geweest, kijkt uit naar een drukke en gezellige dag, waarop ook de toren en haar museum en de oude kerk van Goedereede te bezichtigen zullen zijn.