Afbeelding

HHK Sommelsdijk organiseert Gastendienst

Algemeen 360 keer gelezen

SOMMELSDIJK - Vlak voor de vakantieperiode aanbreekt, organiseert de Hersteld Hervormde Kerk in Sommelsdijkeen Gastendienst. Deze dienst staat in het teken van het thema ‘Waarom geloven?’. 

“U ziet ongetwijfeld op zondag veel dorpsgenoten naar een kerk gaan. Wat vinden zij daar? Waarom geloven zij? Geloof ik ergens in? En waarom wel of waarom niet? Zondagmiddag 19 juni bent u om 15.00 uur van harte welkom in onze kerk (Hersteld Hervormd) aan de Olympiaweg 44 te Sommelsdijk. De dienst is voor iedereen”, aldus de oproep van de kerk.

“Komt u al lang niet meer in de kerk, komt u helemaal nooit in de kerk? Of heeft u in de corona-tijd de kerk minder bezocht? Misschien heeft u wel levensvragen, zeker in deze bijzondere tijd. Of bent u gewoon nieuwsgierig hoe een kerkdienst zo ongeveer verloopt? Dan bent u van harte welkom om dit eens mee te maken. Misschien voelt de drempel heel hoog, maar wees welkom. Er wordt niets van u verwacht, en u kunt gewoon rustig aanhoren en alles op u laten inwerken. Er is kinderoppas aanwezig. Na afloop kunt u als u wilt koffie drinken.”

Uit de krant