Afbeelding

De vogels gaan in de Stoofhoek een goede winter tegemoet

Algemeen 228 keer gelezen

SOMMELSDIJK - Vrijdagmiddag 15 oktober was een bijzondere middag voor de bewoners van Sjaloom Zorg “de Stove” in Sommelsdijk.

Rond 14.30 uur werden de bewoners ineens verrast met bezoek; de zussen van voormalig bewoonster Nel van Rumpt stonden op de stoep met een mooi cadeau; een prachtig vogelhuisje voor in de tuin.

De zussen van Nel van Rumpt hadden dit cadeau uitgezocht voor de bewoners en medewerkers van de Stove, als dank voor jarenlange trouwe vriendschap, begeleiding en verzorging van Nel. Nel overleed op 14 maart 2021, na vele jaren bij Sjaloom Zorg te hebben gewoond en wordt door zowel bewoners als medewerkers van de Stove gemist. Met dit mooie vogelhuisje, met herinneringsplaatje, blijft Nel voortleven in ieders hart.

Voor de deelnemers van de Dagbesteding op de Stove werd ineens duidelijk waarom er de laatste dagen zo druk was gewerkt aan pindaslingers voor de vogels! Deze kregen gelijk een mooie plek aan het huisje. De bewoners en medewerkers van de Stove bedanken de zussen van Nel heel hartelijk voor dit mooie cadeau en hopen dat de “Sommelsdijkse vogels” het huisje snel weten te vinden.

Afbeelding

Uit de krant