Afbeelding
Foto: Peter Geluk fotografie

BG-CoolShape Kliniek opent zijn deuren in Goedereede

Algemeen Zakelijk nieuws 1.409 keer gelezen

GOEDEREEDE - Op 1 augustus is Bianca Grinwis haar kliniek gestart. Deze is gevestigd in het voormalige pand van Tanis & Akershoek, gevestigd op de Varkensmarkt in Goedereede.

Bij BG-CoolShape Kliniek in Goedereede word je warm verwelkomd door Bianca. Mensen die niet helemaal tevreden zijn over hun uiterlijk en van hun vetrandje af willen komen d.m.v. Cryolipolyse, kunnen hier terecht.

Cryolipolyse is een geweldige methode om pijnloos en zonder operatie vet kwijt te raken, waardoor je je weer zelfverzekerder gaat voelen en dus ook lekkerder in je vel zit. Het is vaak moeilijk om vet te verliezen in bepaalde zones, ondanks een gezonde levensstijl. Daarvoor is coolshaping de uitkomst. Ook was er nog geen cryolipolyse-kliniek hier in de buurt, dus dat zag Bianca als een mooie kans. Ze heeft de opleiding tot cryoloog succesvol afgerond.

Voor je eerste behandeling is er altijd een intakegesprek, waarin je bespreekt welke zone(s) je wilt behandelen. Bianca geeft vervolgens een advies over het aantal behandelingen dat nodig is voor het gewenste resultaat. Daarna wordt er gestart met de behandeling, die geheel pijnloos is. Na de eerste behandeling heb je 10-20% vetverlies. Gemiddeld zijn er 3 behandelingen nodig, waarbij je tot wel 40% vetreductie hebt. En dat zonder operatie en hersteltijd!

Meer informatie over Cryolipolyse is er te vinden op www.bg-coolshapekliniek.com. De kliniek is ook te bereiken via 06-11847379.

Uit de krant