Afbeelding

Landwinkel ’t Zand viert 15-jarig bestaan met jubileumaanbieding

Algemeen Zakelijk nieuws 185 keer gelezen

DEN BOMMEL - Vandaag - woensdag 11 augustus - is het 15 jaar geleden dat de toenmalige burgemeester van Oostflakkee, Ton van Pelt, de Boerderijwinkel van de familie Lokker aan de Lageweg opende. 

Vijftien jaar geleden was er ook al veel vraag naar eigen teelt-producten en aan die vraag wilden Anton en Corina Lokker tegemoet komen. Daarom startten ze hun boerderijwinkel. In de daaropvolgende jaren nam die vraag steeds meer toe en de boerderijwinkel groeide uit zijn jasje. Daarom moest er twee jaar later al grondig worden verbouwd. Er vond een flinke verbouwing plaats en men sloot zich aan bij de landelijke coöperatie Landwinkel. De winkel kreeg toen ook de huidige naam: Landwinkel ’t Zand. Evenals 15 jaar geleden is nu ook de vraag naar streekproducten nog heel groot. En aan die vraag wil de familie Lokker graag tegemoet komen.

Veel zelf geteelde producten zijn er in de winkel te vinden. “Wij telen buiten op de volle grond en in tunnelkassen. Zo worden er van maart tot oktober aardbeien geteeld. Deze ‘Bommelse aardbeien’ worden verwerkt tot jam, saus, bier en wijn”, aldus Corina. Daarnaast teelt en verkoopt men ook aardappelen, uien en vollegrondsgroenten, zowel voor de winkel als voor de handel.

Recreatie

Nu de laatste jaren ook de recreatie aan de oostkant van het eiland goed op gang komt, speelt men daar hier bij Landwinkel ’t Zand ook op in. Zo verkoopt men milkshakes en softijs aan passerende fietsers. Er ligt een fietspad langs het bedrijf en er staat een flink aantal picknickbanken, waarop men even kan uitrusten en een ‘ijsje nuttigen’. Dus een ideale plaats voor de toeristische fietsers.

De familie Lokker wil graag dit jubileum vieren met hun klanten en daarom is er een jubileumaanbieding: iedere klant krijgt vanaf woensdag deze week bij besteding van minimaal € 15,- één gratis softijsje. 

De Landwinkel is te vinden aan de Lageweg 6 te Den Bommel. Voor openingstijden, zie www.tzand.landwinkel.nl. Op de Facebookpagina is deze week ook een mooie like- en deelactie. “De streekmand met eigen teelt producten en streekproducten van het eiland wordt zaterdag verloot”.

Uit de krant