Afbeelding

Nieuwe natuurgids van Goeree-Overflakkee

Algemeen 554 keer gelezen

GOEREE-OVERFLAKKEE - Goeree-Overflakkee is één groot natuurgebied. Van dynamisch duinlandschap en bosrijke polders tot savanne-achtig moerasgebied dat meekleurt met de seizoenen. Een oase voor buitenmensen. De mooiste natuurgebieden van het eiland zijn nu gebundeld in een prachtige gids in A4-formaat.  

In de natuurgids worden maar liefst 25 bijzondere plekken uitgelicht; de bekende, maar ook de minder bekende pareltjes op het eiland. Naast schitterende foto’s staat de gids boordevol tips, kaarten, routes en interessante bezienswaardigheden, zoals uitkijkpunten en vogelhutten. Een must have voor elke natuurliefhebber. 

De gids is verkrijgbaar bij het VVV Inspiratiepunt in Ouddorp voor de prijs van 6,95 euro. Inwoners kunnen de fraaie gids in juli en augustus voor 5 euro in bezit krijgen. Behalve in Ouddorp heeft de VVV ook enkele afhaalpunten elders op het eiland geregeld. Voor de actuele afhaalpunten kan contact worden opgenomen met de VVV. 

De gids is een product van Eilandmarketing Goeree-Overflakkee en is in nauwe samenwerking met Staatsbosbeheer, Natuurmonumenten en het Zuid-Hollands Landschap tot stand gekomen. 

Afbeelding

Uit de krant