Afbeelding

Rabobank helpt starters op de woningmarkt stap voor stap met Jouw Eerste huis event

Zakelijk 173 keer gelezen

HEINENOORD – Rabobank organiseert op 30 mei het Jouw Eerste Huis event in het kantoor van de Rabobank. Het event is speciaal voor jongeren die voor het eerst een huis willen gaan kopen.Het vinden van een eigen plek is voor jongeren niet altijd zo makkelijk. Betaalbare huizen zijn schaars tegenwoordig. Bij Rabobank bieden we graag de helpende hand. We leggen uit wat er bij het kopen van een huis komt kijken, waar je op moet letten en geven tips over duurzaamheid, etc. Soms is er namelijk toch meer mogelijk dan je denkt. De avond begint om 19.00 uur en is voor iedereen vrij toegankelijk. Je hoeft geen klant te zijn van de Rabobank.

Programma

18.30 uur inloop 

19.00 uur aanvang programma met informatie over het kopen van jouw eerste huis 

19.45 uur uiteen in workshops

21.15 uur einde avond

Er zijn workshops vanuit de notaris en makelaar, maar er is ook een workshop over woninginrichting en het maken van een moodboard. En je kunt speeddaten met een financieel adviseur over wat er in jouw persoonlijke situatie mogelijk is!

Ook voor als je nu nog niet op zoek bent

‘Het belooft een interessante avond te worden, vertelt Valentijn Blok, lid van de ledenraad en zelf ook zoekende op de woningmarkt. ‘Op het programma staan onder andere speeddates met financieel adviseurs van de bank, workshops met informatie vanuit de makelaar en de notaris en nog veel meer. Ik denk dat het de moeite waard is om een kijkje te komen nemen. Ook als je nu nog niet op zoek bent, maar pas over een paar jaar, dan is het programma ook interessant.’

Meer mogelijk dan je denkt

Wat heb je te besteden, moet je nog even sparen of is huren een optie? Misschien ben je zzp’er of heb je een tijdelijk contract. Er is vaak meer mogelijk dan je denkt. Het event is voor iedereen vrij toegankelijk. Je hoeft geen klant te zijn van de Rabobank. We organiseren de avond voor alle jongeren uit de regio die antwoord willen op vragen over hun eerste huis. Het belooft een informatieve en gezellige avond te worden!

Graag tot ziens op 30 mei!

Aanmelden kan via de website van de Rabobank.

https://www.rabobank.nl/lokale-bank/nieuws/011167065/een-eerste-huis-event-speciaal-voor-jongeren

Uit de krant