Afbeelding

Adviesgroep De Vogel opent nieuwe locatie in Middelharnis

Zakelijk 412 keer gelezen

MIDDELHARNIS - Op vrijdag 12 mei is het feest bij het nieuwe kantoorpand van De Vogel – Verzekeringen en financieel advies in Middelharnis. De locatie aan de Landbouwweg wordt officieel geopend. Alle belangstellenden zijn van harte welkom op deze feestelijke dag.

Er is van alles te doen en te beleven in en rondom het nieuwe kantoor van De Vogel. Neem een kijkje op het activiteitenplein en beleef de adrenaline tijdens de live demo ‘vlam in de pan’ van de brandweer of ervaar de impact van brand in je woning met een VR-bril. Daag jezelf uit door veilig uit een gekantelde auto te komen, fiets je eigen smoothie bij elkaar en test je kennis met leuke quizzen en win mooie prijzen. Er zijn nog veel meer leuke activiteiten te ontdekken. Ook voor de kinderen is er van alles te bevelen: voetballen in de pannakooi, bouwen met bamboe, reuzen bellen blazen en schminken.

Daarnaast worden er de gehele dag verschillende sessies georganiseerd waar je je kunt laten inspireren en informeren over de thema’s: duurzaamheid, cyberveiligheid, gezondheid en preventie.

De open dag start om 11 uur ’s ochtends tot 20 uur ’s avonds. Het plein met activiteiten is 17:30 uur geopend. Kijk voor meer informatie op https://www.devogel.nl/goedvoorelkaarevent

Uit de krant