Afbeelding
ingezonden mededeling

Waarom een industriële tafel in jouw woonkamer hoort!

Zakelijk 424 keer gelezen

Ben je op zoek naar een mooie tafel voor in de woonkamer of leefkeuken bijvoorbeeld? Dan is de kans groot dat een industriële tafel de perfecte oplossing is. Je hoeft absoluut geen industriële interieurstijl te hebben om deze tafel neer te zetten, want de tafel staat ook prachtig in andere soorten interieurs. Benieuwd geworden? Lees dan snel verder, want in dit artikel vertellen we je alles wat je moet weten over de industriële tafel voor in huis!

De industriële tafel als stralend middelpunt

Als je al fan bent van een industrieel interieur, dan is een industriële tafel in dezelfde stijl sowieso een goede keuze. Is jouw interieur meer klassiek? Ook dan kun je voor een industriële tafel kiezen. Het robuuste uiterlijk vormt namelijk een mooi contrast met bijvoorbeeld een landelijk interieur. Onze tip is dan om bijvoorbeeld voor een industriële tafel van hout te gaan, omdat dit hout de tafel een landelijk tintje geeft. Door verschillende stijlen en meubilair met elkaar te mixen, krijg je een unieke inrichting die helemaal bij jouw persoonlijke stijl past.

Waar kun je een industriële tafel kopen?

Industriële tafels kun je kopen bij gigameubel.nl. Het is alleen soms wel lastig beslissen uit het grote assortiment. Kom jij er niet helemaal uit? Dan kun je gerust contact opnemen met de interieuradviseurs van Giga Meubel. Zij denken graag met je mee en kunnen je bijvoorbeeld adviseren welke grootte of vorm industriële tafel het beste in jouw huis past. Ook ben je van harte welkom in de showroom van Giga Meubel. Hier kun je alle industriële tafels in het echt bekijken, zodat je beter een beslissing kunt maken.

Industriële tafel combineren met ander meubilair

Bij een tafel hoort stoelen, dus waarschijnlijk ben je dan ook op zoek naar bijpassende stoelen als je een industriële tafel aanschaft. Wederom is er weer veel mogelijk. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor leren stoelen met armleuning en rugleuning voor extra comfort. Of wat dacht je van industriële barkrukken voor als je een hogere tafel hebt gekocht? Naast bijpassende stoelen kun je ook matchende kasten en dressoirs kiezen. Ga bijvoorbeeld voor een open kast in een industriële look. Twijfel je wat bij een industriële tafel past en heb je hier advies voor nodig? Ook dan kun je natuurlijk bij Giga Meubel terecht. Men verkoopt hier ook ander meubilair in een industriële stijl (of andere woonstijlen!), dus je kunt meteen in één keer klaar zijn als je je huis nieuw wilt inrichten!

Uit de krant