Afbeelding
ingezonden mededeling

Hoe verzeker je jezelf van goed cv onderhoud?

Zakelijk Zakelijk nieuws 435 keer gelezen

Je cv staat in de zomer waarschijnlijk op een heel lage stand. Wanneer de temperaturen weer dalen, zul je je ketel vaker aan het werk zetten. Het kan gebeuren dat je ketel na een lange periode van rust, niet meer volop kan stoken. Juist op het moment dat jij wel wat warmte kunt gebruiken, weigert je ketel alle diensten. Om dit te voorkomen, doe je er verstandig aan om je installatie tenminste een keer per twee jaar te laten controleren. Wil je hier geen omkijken naar hebben? Dan kun je eens kijken of de verzekeringen van Univé iets voor je zijn. Het is namelijk mogelijk om je cv-onderhoud te laten verzekeren zodat je ketel goed onderhouden blijft. 

Waarom een verzekering? 

Een verzekering is bedoeld om te voorkomen dat je voor onverwachte, hoge kostenposten komt te staan. Niet iedereen heeft namelijk voldoende financiële reserves om dergelijke klappen op te vangen. Met een verzekering spreid je je risico’s aanzienlijk. Een verzekering voor cv-onderhoud zorgt ervoor dat je ketel niet alleen eens per twee jaar door een specialist nagekeken wordt, maar ook dat je op ieder moment van de dag contact kunt opnemen met de storingsdienst. Is er een keer een probleem, dan hoef je dus niet in de kou te komen zitten. Bekijk de mogelijkheden eens want je kunt kiezen uit diverse opties. Zo kun je gaan voor cv-onderhoud Basis en all-in waarmee alle kosten gedekt zijn. 

Voorkom problemen en neem een verzekering

Stel je voor; het kwik daalt en je merkt dat het binnen niet meer lekker warm is. Je draait de thermostaat een paar graden hoger maar in plaats van dat het warmer wordt, wordt het alleen maar kouder. De verwarmingselementen voelen koud aan, de temperatuur daalt: je verwarming is kapot. Heb je een verzekering, dan kun je gelijk bellen met de storingsdienst. Deze kan je een aantal tips geven, of een monteur langs sturen. Met je all-in verzekering betaal je geen voorrijkosten en ook zijn de materiaalkosten gedekt. De monteur vertrekt pas weer wanneer jouw huis weer behaaglijk is. Zo kom je dus nooit in de kou te zitten. 

Welke verzekeringen kun je nog meer kiezen? 

Een verzekering voor het onderhoud van je cv is onderdeel van het Veilig Wonen pakket van Univé. In dit pakket vind je meerdere verzekeringen om je woongenot te garanderen. Denk hierbij aan een verzekering om je schoorsteen te vegen en te onderhouden, een optie om je dakgoten schoon te houden en een om je cv-ketel te onderhouden. Zo verklein je de kans dat je te maken krijgt met onvoorziene problemen aanzienlijk en reken maar dat dat je veel geld kan schelen. Informeer naar de mogelijkheden om te zien welke verzekering het beste is voor jou en sluit deze vandaag nog af.

Uit de krant