Afbeelding
Foto: Wim van Vossen

Coöperatie Westvoorn: dé totaalleverancier voor de visserij (ingezonden mededeling)

Zakelijk 276 keer gelezen

Coöperatie Westvoorn is al jaren een waar begrip in de visserijwereld en staat dag en nacht klaar voor de visserijschepers. Vanuit hun vestiging in Stellendam en nevenvestiging in Vlissingen leveren zij alle benodigdheden voor vissersschepen: van keukengerei tot staaldraad en netwerk. Hierin werkt de coöperatie samen met tien andere visserijcoöperaties, die verenigd zijn in de Verenigde Europese Visserij Coöperaties (VEVC). Wil je weten waar het assortiment exact uit bestaat en wat de vele voordelen zijn van Coöperatie Westvoorn? Lees dan snel verder, we vertellen je er meer over!

Waaruit bestaat het assortiment?

De visserijwereld is een enorm grote branche waarbij een hele hoop materialen en gereedschappen onmisbaar zijn. Coöperatie Westvoorn stelt een uitgebreid assortiment aan deze materialen en gereedschappen online beschikbaar. Dit assortiment reikt van elektra tot gereedschappen en van opbergmateriaal tot verwarming, kleding en veel meer! En doordat er goede en scherpe prijzen zijn overeengekomen met leveranciers, kan de coöperatie grootschaliger inkopen waar jij als consument weer van profiteert! Echter kijkt Coöperatie Westvoorn verder dan enkel een vast assortiment. Het bedrijf levert namelijk ook werk op maat. Zo is geen wens te gek.

Daarom Coöperatie Westvoorn!

Als er ook maar één ding belangrijk is voor Coöperatie Westvoorn, dan is het de klant. De klant staat namelijk bekend als koning waarbij maatwerk als motto wordt beschouwd. De coöperatie beschikt daarom over allerlei voordelen. Hieronder hebben we de grootste voordelen overzichtelijk op een rijtje gezet: 

  • Uitstekende kwaliteit;
  • Scherpe prijzen;
  • Gerenommeerde merken;
  • Snelle levering: vóór 14:00 besteld, de volgende dag in huis;
  • 24 uur per dag service.

De vestiging in Stellendam is te vinden aan de Meester Snijderweg 7a op het industrieterrein. Neem vrijblijvend contact op voor persoonlijk advies of meer informatie.

Uit de krant