Afbeelding

‘Bakken met Niels’ nu ook op Goeree-Overflakkee

Zakelijk 1.364 keer gelezen

SOMMELSDIJK - Het landelijk overbekende merk ‘bakken met Niels’ wordt nu geïntroduceerd op Goeree-Overflakkee. Zaterdag 26 november is Bakker Niels van de productlijn ‘Bakken met Niels’ bij Boekhandel van der Boom in Sommelsdijk aanwezig. Hij bakt dan ter plaatse heerlijke rondo’s, die ook kunnen worden geproefd.

Bij Niels van Til (1973) straalt de liefde voor (thuis)bakken eraf. Zijn voorliefde voor brood en banket heeft hij vertaald naar een eigen productlijn die hij in diverse winkels verkoopt. Daarnaast brengt hij zijn passie voor bakken graag over op iedereen die het wil leren. “Je kan bij Niels in de leer. Zo leer jij super eenvoudig op een speelse manier bakken.”

Niels is van alle markten thuis. Zijn appelrondo’s en fruitsloffen zijn ondertussen al enkele jaren op topniveau. De klappen van de spreekwoordelijke zweep heeft hij geleerd van zijn chef Jents Feenstra in de Friese proefbakkerij. Een harde, maar essentiële leerschool.

Bakker Niels gaat van 10.00 uur tot 16.00 uur aan de slag bij Boekhandel Van der Boom. De ingrediënten en slofringen neemt hij mee evenals leuke geschenkpakketten voor de decembermaand. Deze dag is het boek ‘Bakken met Niels’ voor de speciale prijs van 4,95 euro.

Uit de krant