Afbeelding
ingezonden mededeling

Boxsprings Compleet: je complete boxsprings expert op Goeree-Overflakkee

Zakelijk 388 keer gelezen

Steeds meer mensen kiezen, bij het zoeken van een nieuw bed, voor een boxspring. Momenteel gaat het al om acht op de tien bedden die in Nederland verkocht worden. Vreemd is dat niet, want boxsprings zijn erg comfortabel en zijn volledig naar wens samen te stellen. Boxsprings Compleet in Middelharnis kan snel een uitstekende boxspring naar wens leveren en tegen een betaalbare prijs.

Wat is een boxspring en wat zijn de voordelen?

Een boxspring is opgebouwd uit de bedbodem (box), het matras, de topper en het hoofd- en/of voetbord. De box is dus eigenlijk een onderdeel van het gehele slaapsysteem. Toch wordt met boxspring vaak de hele boxspringcombinatie bedoeld. De keuze in de type stoffering en de stofkleuren zijn eindeloos. Ook zijn er veel verschillende modellen hoofd- en voetborden en bedpootjes. Een boxspringcombinatie is meestal hoger dan een ‘gewone’ combinatie van matras en bedbodem. Dus je stapt makkelijker in en uit bed. De instaphoogte is helemaal naar wens aan te passen wat een groot voordeel is, zeker ’s ochtends bij het opstaan.

Eigen productie Olympic Life® boxsprings

De naam Boxsprings Compleet is goed gekozen. De zaak verkoopt alle modellen boxsprings van het eigen merk Olympic Life® dat bekend staat als hoogwaardig, trendy en innovatief. De boxsprings hebben een lange levensduur en zijn niet alleen standaard maar ook op maat leverbaar.

“Het grote voordeel is dat wij zelf produceren”, zegt Theo Andela van Boxsprings Compleet. “Je kunt bij ons alle kanten op. Breedte, lengte, hoogte, type stoffering, stofkleur – we kunnen aan elke wens voldoen. En dat geldt ook voor het hoofdbordmotief. Vlak, vierkant, bolling, een ruit, een ambachtelijk gecapitonneerd knopenmotief - we zijn heel flexibel en maken alles.”

Omdat Boxsprings Compleet de fabricage volledig in eigen hand heeft, kunnen klanten rekenen op een snelle levering. Naast Olympic Life® verkoopt de zaak in Middelharnis ook het Belgische merk Van Landschoot.

Vlakke-, elektrisch verstelbare- of opbergboxsprings

De mogelijkheden zijn oneindig. Zowel voor wie een vlakke boxspring zoekt als voor klanten die de voorkeur geven aan een opbergboxspring of elektrisch verstelbare boxspring. De populariteit van die laatste groeit enorm. “Steeds meer mensen kiezen voor de elektrisch verstelbare variant”, merkt Theo Andela. “Die is heel comfortabel door de nog hogere instap. Bovendien kan die geleverd worden met draadloze afstandsbediening die werkt op Bluetooth.” Er zijn zelfs Twijfelaar boxsprings van 120 cm breed en boxsprings met opbergruimte. Handig als je niet veel ruimte in je (studenten)huis hebt.

De mogelijkheden zijn ook oneindig als het om de stoffering van de boxsprings of de toppers gaat. “We hebben heel veel stoffen op voorraad en kunstleer is ook een optie.”

Daarnaast is Boxsprings Compleet het adres voor bedaccessoires zoals bedtextiel, kussens, dekbedden, nachtkastjes, anti-slip matjes en eenvoudig op het hoofdbord te monteren bedlampjes.

Hoge service en perfect slaapadvies

Tot slot scoort Boxsprings Compleet hoog met persoonlijke service en een slaapadvies op maat. “Wij denken graag mee met iedere situatie. En als de nood aan de man is, kunnen we ook met spoed leveren. Dat regelen we gewoon. We reageren ook snel bij iedere vraag die telefonisch of via onze website www.boxspringscompleet.nl binnenkomt. We zoeken altijd naar de beste oplossing! ”

De showroom van Boxsprings Compleet is te vinden aan de Molenweg 8B aan de rand van Middelharnis, makkelijk bereikbaar vlak bij de Lidl en de Gamma.

Uit de krant

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief