Afbeelding
ingezonden mededeling

Waarom je linkbuilding moet uitbesteden bij een SEO-specialist

Zakelijk 607 keer gelezen

Linkbuilding uitbesteden bij een specialist zorgt ervoor dat je kan concurreren met de grotere websites van Nederland. Door een SEO-specialist in te schakelen kan je links verkrijgen naar een groot netwerk aan websites die helpen met het opbouwen van je pagina rank. Bij een goede specialist voor linkbuilding zijn deze websites echt, en geen spamwebsites, forums of startpagina’s. Op deze manier zijn de resultaten maximaal, en de penalty minimaal. Linkbuilding uitbesteden brengt veel voordelen met zich mee.

De voordelen van linkbuilding uitbesteden

Linkbuilding uitbesteden kan een erg grote stap zijn voor elk bedrijf. Het voordeel is dat je zelf kan bepalen hoe hoog de prijs zal zijn. Bij Ralf van Veen is het mogelijk om linkbuilding uit te besteden aan de hand van een maandelijks opzegbaar traject. Wanneer je dus wilt kan je stoppen en het traject opzeggen. In de meeste gevallen werkt linkbuilding gepaard met SEO-coaching zodat er een optimaal resultaat bereikt kan worden.

Het SEO-bureau Ralf van Veen heeft al meer dan 150 bedrijven geholpen met linkbuilding en andere vormen van SEO. Het bureau kan meer dan 25000 links verkrijgen in zowel Nederlandse als Belgische websites. Deze websites zijn allemaal vertrouwd door Google waardoor de negatieve effecten minimaal zijn. Vanaf 400 euro per maand is het al mogelijk om een traject te beginnen op het gebied van linkbuilding.

Natuurlijk is de prijs van elk traject anders. Bij elk budget is wel een passende service te vinden. Aan de hand van je wensen kan er een heel traject worden samengesteld die past bij je website en vervolgens wordt hier de prijs van bepaald. Als je geïnteresseerd bent in de service kan je vaak dezelfde dag nog contact verwachten en het plan met Ralf van Veen bespreken. Vul het contactformulier in en laat je wensen weten.

Linkbuilding, hoe werkt het eigenlijk?

Een link verkrijgen van een website naar een andere, of van een pagina naar een andere binnen een website is wat linkbuilding in het kort inhoudt. Niet alleen bezoekers gebruiken deze links, maar ook Google gebruikt deze links. Hoe vaker mensen en google over deze links heengaan, hoe meer je pagina vertrouwd wordt door de zoekmachine. Hierdoor stijgt je paginanummer en wordt je website gemakkelijker gevonden. Daarnaast komen er via de backlinks veel interessante bezoekers en potentiële klanten naar je website. Neem contact op met Ralf voor meer informatie over samenwerken.

Uit de krant