Afbeelding

Therapie & Bewegingscentrum Jubileum Loop voor het goede doel

Zakelijk 328 keer gelezen

Goedereede - Woensdagmiddag 7 september organiseert Therapie- & Bewegingscentrum Goeree in samenwerking met een aantal sponsoren een wandel- en kinderpuzzeltocht. Omdat het gezondheidscentrum 25 jaar bestaat maken ze een mooie tocht over de Kop van Goeree-Overflakkee. Dit alles om geld in te zamelen voor Stichting Inloophuis de Boei en het Prinses Beatrix Spierfonds.

Met het 25-jarig jubileum van Therapie- en Bewegingscentrum is het initiatief genomen deze sponsorloop te organiseren met alle verschillende paramedici in het centrum. “Dit alles was niet mogelijk geweest zonder de steun van vele sponsoren die de goede doelen en de samenwerking een warm hart toedragen” stelt het bedrijf.

Belangstellenden kunnen kiezen uit volgende mogelijkheden van deelname.

Kinderpuzzelwandeltocht (start 15.30 uur)
Een kinderpuzzeltocht door het stadje Goedereede langs verschillende bedrijven en winkels die zich hebben ingezet iets leuks te organiseren en voor een traktatie onderweg zorgen.

Na het invullen of uitvoeren van alle opdrachten zal er aan de winnaars van de verschillende leeftijdsgroepen een leuk cadeautje aangeboden worden.

Wandeltocht van 5 km (start tussen 16.00 uur en 17.30 uur)
Rondom Goedereede een mooie wandeltocht, deze is zodanig samengesteld dat deze ook geschikt is voor een rolstoel en scootmobiel. Onderweg wordt u op de posten voorzien van een hapje en een drankje.

Wandeltocht van 10 km (start 16.00 uur)
Een route door de natuur van Goedereede en de Oostdijk richting Ouddorp, waar halverwege nog een mooie stop gemaakt wordt. Ook de 10 km wordt natuurlijk onderweg voorzien van revitaliseringsposten waar u als deelnemer een drankje en hapje krijgt.

Elke deelnemer ontvangt tijdens de loop een leuke verassing

Datum: Woensdag 7 september
Locatie start en finish: Therapie & Bewegingscentrum Goeree, Charbonstraat 11, Goedereede
Kosten: kinderen: €5,-; volwassenen: €7,50

De goede doelen: Stichting Inloophuis de Boei Goeree-Overflakkee (www.deboeigo.nl) en het Prinses Beatrix Spierfonds (www.spierfonds.nl). De goede doelen zullen ook aanwezig zijn tijdens de loop voor meer informatie.

Graag vooraf aanmelden. Het aanmeldformulier is te vinden op: www.therapie-goeree.nl of via de sociale mediakanalen van het Therapie- en Bewegingscentrum.

Uit de krant