Afbeelding

HCGO MO18-1 kampioen in zonovergoten Dordrecht

Sport 466 keer gelezen

GOEREE-OVERFLAKKEE - Het meidenteam van Hockey Club Goeree-Overflakkee deed afgelopen zaterdag goede zaken tegen directe titelconcurrent DMHC. Bij een overwinning was het team kampioen.

De 0-1 werd zeer snel gescoord. Al binnen een paar minuten kwam de 1-1. In het tweede kwart wisten de HCGO meiden nog een paar doelpunten te zetten. Het aanwezige meegereisde publiek genoot zichtbaar van de leuke wedstrijd. Dordrecht scoorde ook nog een keer, maar HCGO gaf de voorsprong niet uit handen. Het team wist elkaar goed te vinden en kon het eigen spel spelen. (Eindstand 2-5)

De HCGO MO18-1 is door deze uitoverwinning niet meer in te halen en kampioen, het team speelt volgende week de laatste feestelijke thuiswedstrijd op de Pallandt in Middelharnis.