Afbeelding

Bring A Friend bij ITACHI Dojo

Sport 155 keer gelezen

SOMMELSDIJK - Maandag 16 januari er een bijzondere les bij karateschool Itachi Dojo met als thema ‘Bring a friend’. Tijdens deze les mochten de leden een vriend of vriendin meenemen.

Aan deze oproep werd volop gehoor gegeven. “Wat hadden de jonge karateka’s er veel meegenomen. Een volle Dojo!”, laat Itachi Dojo weten. “Na uitleg van de Sensei gingen ze aan de slag. Eerst een warming up, lekker rennen door de Dojo met wat oefeningen erdoorheen verwerkt, leren om in Seza te zitten, een goede vuist te maken en enkele technieken (Kihon). De meegebrachte vrienden en vriendinnen deden hun uiterste best en hadden er zichtbaar plezier in. 

Enkele demonstraties van de hogere banden mochten natuurlijk niet ontbreken. Er werden Kata’s gedemonstreerd en Kumite (wedstrijdvechten). Al met al werd er een duidelijk beeld gecreëerd hoe een jeugdles eruitziet.” Er werd ook nog een prijs uitgedeeld aan degene die de meeste vrienden/vriendinnen mee had genomen. De karateschool spreekt van een zeer geslaagde avond waar de jonge karateka’s konden laten zien waarom ze karate zo leuk vinden.

Uit de krant