Afbeelding

Intermezzo sluit oefencampagne succesvol af

Sport 262 keer gelezen

SOMMELSDIJK - Na drie zaterdagen met oefenwedstrijden op rij zijn de dames van VC Intermezzo klaar voor de competitie.

Intermezzo kwam in de vorige twee weekenden met wisselend succes uit tegen Voko, OKK’70, AVVA en De Bevers. Afgelopen zaterdag 10 september speelden de Flakkeese dames een vierkamp in Vinkeveen. VC Intermezzo speelde 1-1 gelijk tegen AMVJ uit Amstelveen, versloeg VC Hoofddorp overtuigend met 2-0 en maakte een 1-0 achterstand zeer knap goed tegen thuisploeg Atalante (1-1). 

Met wisselende opstellingen en posities, plezier in het spel in combinatie met geconcentreerd en degelijk volleybal sloot Intermezzo de oefencampagne goed af. In alle wedstrijden wist VC Intermezzo het niveau van de voorbije weken te verbeteren. Zowel in de pass, aanval als verdediging liet Intermezzo zien op de goede weg te zijn voor de competitie die binnenkort start. Donderdagavond 22 september komt het Rotterdamse Erasmus op bezoek in sporthal De Staver, de wedstrijd begint om 20.30 uur.

De overige teams hebben aanstaande zaterdag 17 september hun eerste competitie wedstrijd in sporthal de Staver. Om 16.00 uur en 18.00 uur is de aanvang van twee keer een viertal wedstrijden, waarin de jeugd de volleybalkunsten kunnen laten zien. Iedereen is welkom om te komen aanmoedigen.

Uit de krant