Afbeelding

ASVO organiseert dinercruise van Leiden naar Gouda

Cultuur 352 keer gelezen

OUDE-TONGE - Inmiddels is het een jaarlijkse traditie geworden dat de Algemene Senioren Vereniging Oostflakkee (ASVO) gaat varen met partyschip Jacqueline. Dit jaar is de dinercruise gepland op donderdag 15 september, waarbij men van Leiden over de Oude Rijn en de Gouwe naar Gouda vaart.

Om 9.00 uur vertrekt men vanaf de hoek Emmastraat-Willemstraat in Oude-Tonge per luxe touringcar naar Leiden. In Leiden scheept men in op partyschip Jacqueline voor een gezellige Holland Dinercruise. Na een hartelijk welkom met koffie of thee en appelgebak kunnen de deelnemers genieten van het landschap met zijn uiterwaarden. Begin van de middag is het tijd voor een heerlijk 3-gangen Plate diner, waarbij men ook nog een drankje tegoed heeft van 2021 (geen buitenlands gedistilleerd). Het diner zal bestaan uit o.a. soep gevolgd door een Plate gerecht met rollade of schnitzel met champignonsaus, friet, rauwkost en gemengde groenten en een lekker ijsje met slagroom na. Na een gezellige en ontspannen cruise krijgt men nog een kopje koffie of thee met lekkernij aangeboden voordat de deelnemers in Gouda van boord gaan. Omstreeks 18.00 uur is de bus terug in Oude-Tonge.

Aanmelden per e-mail h.zonneveld39@hotmail.com of telefonisch 0187630098. Uiterlijk woensdag 31 augustus.  De kosten voor leden van de ASVO zijn 52,50 euro en voor niet-leden 62,50 euro. Betalingen vóór vrijdag 2 september op rekening NL22RABO 0314 6579 59 t.n.v. A.S.V. Oostflakkee o.v.v. dinercruise.

Uit de krant