Perenactie levert 850 euro op voor Hometeam Speranta | Eilanden-Nieuws
Logo eilandennieuws.nl

Perenactie levert 850 euro op voor Hometeam Speranta

OUDDORP - Hometeam Speranta uit Ouddorp laat weten terug te kijken op een mooie en geslaagde perenactie. De actie heeft het mooie bedrag opgehaald van 850,55 euro. 

“Iedereen die peren of erwtensoep gekocht heeft heel hartelijk dank”, aldus het hometeam. Graag willen wij alle sponsors van de erwtensoep bedanken en landwinkel Keizer voor de peren. Bovenal willen wij God danken dat alles goed heeft mogen verlopen en dat Jantina nog het mooie evangelisatiewerk in Roemenië mag verrichten.”

Jantina, Eugen en de kinderen hebben naar aanleiding van de maatregelen moeten besluiten helaas niet naar Nederland te komen. Het verlof stond eind december tot februari gepland. Omdat de toekomst nog onzeker is, kunnen ze ook nog geen nieuwe plannen maken voor een verlof. Wat zou het leuk zijn als ze juist nu in deze tijd veel kaartjes ontvangen. Ze waarderen de betrokkenheid enorm. Stuurt u ook een kaartje? Het adres is: Strada Horatiu 32, Bloc F19, sc.1 ap.15, 220116 Drobeta Turnu Severin, Mehedinti ROMANIA.

Meer berichten