VVD iCafé over energie met Mirjam Nelisse | Eilanden-Nieuws
Logo eilandennieuws.nl

VVD iCafé over energie met Mirjam Nelisse

GOEREE-OVERFLAKKEE - Op donderdag 14 januari om 19.30 uur organiseren VVD Goeree-Overflakkee en VVD Voorne gezamenlijk een digitaal iCafe over energie. Dit digitale evenement is toegankelijk voor leden en andere geïnteresseerden. Te gast is dit keer Mirjam Nelisse, zij is VVD Statenlid in Zuid-Holland en kandidaat voor de Tweede Kamer.

"Er speelt veel op het gebied van energie", aldus de VVD in de aankondiging. "De klimaatverandering noodzaakt ons tot het maken van keuzes op het gebied van duurzaamheid. Maar ook geopolitiek maakt onze afhankelijkheid van olie ons kwetsbaar. Hoe bouwen we fossiele brandstoffen af, kiezen we daarbij wel of niet voor kernenergie en hoe beperken we de CO2-uitstoot? Gemeenten hebben een Regionale Energie Strategie opgesteld, maar wat betekent dit voor inwoners en bedrijven?"

Er is volgens de partij dus genoeg te bespreken rondom het thema Energie. Mirjam Nelisse neemt de deelnemers mee in actuele ontwikkelingen. Ook is er ruimte voor vragen en discussie over dit thema.

Wil je aanwezig zijn, een vraag stellen of gewoon meeluisteren? Meld je dan aan door te mailen naar webinar@vvdgo.nl. Na aanmelding ontvang je verdere informatie.

Meer berichten