Logo eilandennieuws.nl
Foto:

Maatregelen locaties SRGO terug naar programma van 13 oktober

GOEREE-OVERFLAKKEE – Naar aanleiding van de persconferentie van afgelopen dinsdag volgt SRGO het overheidsbeleid en breidt ze haar dienstverlening weer uit.

In de drie baden kan men terecht voor banen zwemmen, leszwemmen en doelgroepzwemmen, uitsluitend op reservering. Zwemverenigingen zijn welkom, echter geldt de sportbeperking van groepen van 4 voor volwassenen en maximaal 30 personen. Neem contact op met jouw vereniging voor meer informatie. Recreatief zwemmen is helaas momenteel niet mogelijk.
De kleedkamers van de zwembaden mogen worden gebruikt. “Wij verzoeken iedereen zo kort mogelijk gebruik te maken van deze faciliteiten en bij voorkeur vragen we je om je badkleding thuis alvast aan te trekken. Als je je kind komt brengen voor of halen van zwemles, vragen wij je om onderling de 1,5 meter onder geen voorwaarde los te laten. De douches zijn nog steeds gesloten”.

De diverse sporthallen van SRGO zijn beschikbaar voor bewegingsonderwijs en –aanbod voor kinderen tot 18 jaar. Voor volwassenen geldt dat trainen tot vier personen is toegestaan met inachtneming van de 1,5 meter en maximaal 30 personen wanneer een volwassene onderdeel is van de groep. Neem contact op met jouw vereniging om te zien op welke wijze jouw activiteit georganiseerd wordt. De kleedkamers en douches bij de sporthallen zijn gesloten. Voor individueel sport- of cultuuraanbod, zoals yoga, muziekles, zumba, e.d. geldt een maximum van 30 personen. In de Staver ben je van harte welkom om te bowlen, reserveren is hiervoor verplicht. Er geldt een maximum van vier personen per baan en onderling 1,5 meter afstand.

De horeca van SRGO is gesloten. De verhuur van zalen voor vergaderingen, bruiloften en uitvaarten is aangepast mogelijk.

Meer info ia info@sr-go.nl of 0187-483306.

Meer berichten