Afbeelding

Sport & Slankstudio in actie voor KiKa

Algemeen 159 keer gelezen

MIDDELHARNIS - In oktober heeft Sport & Slankstudio bijna € 750,- opgehaald voor KiKa. In alle vestigingen werkten de sporters aan hun persoonlijke doelstellingen en konden daar tegelijkertijd geld mee ophalen voor het goede doel. In totaal hebben meer dan 530 sporters bijgedragen aan het totaalbedrag dat vorige week aan 'KiKa Kees' is uitgereikt.

Met de sporters is in de laatste dagen van september een beginmeting gedaan en hebben zij samen met hun coach een doelstelling bepaald. Bij het behalen hiervan, ging er geld in de pot voor KiKa. De sporters konden kiezen uit doelstellingen als afvallen, spieropbouw en conditieverbetering. Tijdens de eindmeting begin november is de eindstand opgemaakt.
Vorige week is de cheque, met een totaalbedrag van € 749,08, overhandigd aan KiKa-ambassadeur Kees Witte door coach Marc van Sport & Slankstudio Middelharnis. Kees is verguld met het feit dat sporters van alle 23 vestigingen van Sport & Slankstudio in Nederland en België hebben bijgedragen aan het eindresultaat.

Uit de krant