Afbeelding

Wendy Tuns-Sala geeft presentatie bij mantelzorgcafé

Algemeen 404 keer gelezen

MIDDELHARNIS – Woensdag 28 oktober wordt er weer mantelzorgcafé gehouden in het Wijkcentrum aan de Doetinchemsestraat.

Te gast is Wendy Tuns van Bijzondere Woorden. Zij is ceremoniespreker en spreekt tijdens afscheid- en trouwceremonies. Zij geeft liefde een verhaal in de vorm van woorden. Begin november komt haar eerste boek uit dat ‘Doodgewone verhalen’ heet. Haar belevenissen in de wereld van afscheid nemen, rouw en herdenken heeft zij gebundeld. Deze middag mag je Wendy alles vragen over haar ervaringen met Bijzondere Woorden.

Bent u (pas) mantelzorger en wilt u eens komen kijken? U bent van harte welkom.. Aanvang is om 13.30 uur en het café zal rond 15.30 uur afgelopen zijn. Aan deze middag zijn geen kosten verbonden. Graag opgeven indien u aanwezig wilt zijn, via de mail: m.vanderwelle@zijngo.nl of telefonisch: 0187-483366, toets 2. Het Wijkcentrum is te vinden aan de Doetinchemsestraat 27 in Middelharnis.

Stichting ZIJN verzorgt de mantelzorgondersteuning op Goeree-Overflakkee. Voor mensen die intensief en langdurig voor een naaste zorgen wordt maandelijks het mantelzorgcafé georganiseerd. De volgende bijeenkomsten zijn op 26 november en 28 januari 2021.

Uit de krant