Logo eilandennieuws.nl
Foto:

Schoenendoosactie op Goeree-Overflakkee

GOEREE-OVERFLAKKEE - Het begint met een lege schoenendoos. Eenmaal mooi versierd en gevuld met schoolspullen, hygiëne producten, speelgoed en een knuffel is het een cadeau van onschatbare waarde.

De schoenendoosactie van GAIN wil er dit jaar landelijk weer heel veel inzamelen voor kinderen die elders op de wereld leven in moeilijke omstandigheden. Een beetje delen van onze overvloed met kinderen die bijna niets hebben. Zo maakt elke schoenendoos het verschil en dat is goed nieuws. Goed nieuws is ook dat bij elke schoenendoos een boekje met Bijbelverhalen wordt uitgedeeld. De organisatie rekent weer op de bereidheid van veel kinderen en volwassenen om een lege schoenendoos om te bouwen tot een waardevol geschenk. De doellanden zijn dit jaar Roemenië, Moldavië, Sierra Leone, Togo en de vluchtelingenkampen op de Griekse Eilanden.
Ga voor deelname of informatie naar www.schoenendoosactie.nl.

De schoenendozen kunnen tot en met 12 november 2020 worden ingeleverd bij:
Bibliotheek Ouddorp, Raadhuisstraat 4, tijdens openingstijden, Fam. Westhoeve, Molentienden 80 in Ouddorp, Noorthoek Assurantiën en Hypotheken, Keijzerstraat 16c, Stellendam tijdens kantooruren en Fam. Vreeken, Voorstraat 18 in Sommelsdijk. Natuurlijk kunt u de doos ook inleveren via uw deelnemende school of kerk. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Elly Westhoeve op telefoonnummer 06-22864506.

Meer berichten