Logo eilandennieuws.nl

Liliwadi Wellness & Massagetherapie bestaat 10 jaar

MIDDELHARNIS - Anders dan een massage puur ter ontspanning, is er ook de therapeutische massage. Een massage met een grote nawerking doordat deze de oorzaak van de lichamelijke klacht naar boven haalt.

De verdiepende werking van deze massage is wat Nadia Boekee, eigenaresse van praktijk Liliwadi, erg aanspreekt. “Bij een therapeutische massage wordt er dieper gewerkt in het weefsel in tegenstelling tot een ontspanningsmassage, wat alleen op de oppervlakte blijft.” En hiermee onderscheidt Nadia zich met haar praktijk, die 10 jaar bestaat.

“Als ik aan het masseren ben, ben ik bezig met dát onderdeel van het lichaam wat dan de aandacht nodig heeft. Dat er iemand op de tafel ligt, verdwijnt op zo’n moment naar de achtergrond. Wat me daar zo in aanspreekt, is wat in het lichaam te ervaren is. Wat kom ik tegen onder mijn handen, zeker met therapeutische behandelingen. Ik ga echt op ontdekkingsreis en zoek naar de klacht. In alle rust, want snelheid is niet mijn ding. Dat geeft me alleen maar stress”.
Daarom neemt ze alle tijd en aandacht voor haar klant. Als behandelingen van Nadia onvoldoende aansluiten bij de klachten van de klant, dan verwijst Nadia door naar een andere therapeut. “Mijn doel is eenduidig: de klant van zijn klacht afhelpen.” Meer info: www.liliwadi.nl

Meer berichten