Logo eilandennieuws.nl

‘Duurzame sleutels’ voor Oost West Wonen

MIDDELHARNIS – Afgelopen week nam woningcorporatie Oost West Wonen uit Middelharnis de sleutels in ontvangst van de nieuwe voertuigen als vervanging/uitbreiding van hun bestaande wagenpark. ‘Duurzame sleutels’ welteverstaan, want het betreft hierbij een vijftal volledig elektrische SEAT Mii-modellen geleverd door Van Mossel, eveneens uit Middelharnis.

"Als wooncorporatie huisvesten wij ruim 15.000 inwoners in meer dan 6.600 woningen op Goeree-Overflakkee", vertelt René van den Berg, medewerker I&A en Facilitair, enthousiast. "Daarbij willen we onder andere bereikbaar én herkenbaar zijn voor onze huurders. Met de inzet van deze elektrische voertuigen onderstrepen we daarbij ook nog een andere pijler van onze organisatie: duurzaamheid’."

Twan van der Made, vestigingsdirecteur locatie Middelharnis, is verheugd de voertuigen te mogen leveren: "Als onderdeel van het netwerk van de Van Mossel Automotive Groep zijn we in staat om aan vrijwel alle mobiliteitsbehoeften te voldoen. De prettige gesprekken met Oost West Wonen gaven ons een duidelijk beeld van het wensenpakket waardoor we op zoek konden naar een passende invulling hiervan."

Thuis op Goeree-Overflakkee

René van den Berg onderstreept de prettige samenwerking: "Van offerte- tot aflevertraject is alles naar volle tevredenheid verlopen. Het past natuurlijk ook prima bij onze slogan ‘Thuis op Goeree-Overflakkee."

Meer berichten