Logo eilandennieuws.nl
Bij Melissant vloog een auto over de kop nadat de bestuurder een geparkeerde auto raakte (Foto: FlakkeeNieuws/Robin van Mourik).
Bij Melissant vloog een auto over de kop nadat de bestuurder een geparkeerde auto raakte (Foto: FlakkeeNieuws/Robin van Mourik).

Vier ongevallen in korte tijd op Goeree-Overflakkee

GOEREE-OVERFLAKKEE - Het was afgelopen donderdag drie keer 'raak' op Goeree-Overflakkee. 's Middags moest een vrouw uit haar auto bevrijd worden en 's avonds reed een tractorbestuurder een fietser van de weg en kwam later op de avond een scooterrijder ten val. Vrijdagmiddag ging het mis op een binnenvaartschip.

De dag vol incidenten begon aan het eind van donderdagochtend op de Westdijk nabij Melissant. Een personenauto, komend vanuit de richting Melissant, raakte een geparkeerde auto en sloeg daarna over de kop. Brandweerlieden knipten de auto aan de zijkant open om het slachtoffer te bevrijden. Het slachtoffer is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis.

's Avonds was het raak op de Vroonweg in Dirksland, toen een tractorbestuurder een fietser van de weg reed en vervolgens doorreed. Het slachtoffer is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Het is onduidelijk of de tractorchauffeur iets gezien of gehoord heeft van het ongeval. De politie heeft een onderzoek ingesteld.

Op dezelfde avond kwam in Middelharnis een scooterrijder ten val op het fietspad langs de Industrieweg in Middelharnis. Naast de ambulance is ook de traumahelikopter ter plaatse gekomen. Het slachtoffer raakte gewond aan het hoofd en is overgebracht naar het ziekenhuis.

Een dag later (vrijdagmiddag) ging het vreselijk mis op een binnenvaartschip op het Haringvliet. Een opvarende was aan het zwemmen in het scheepsruim waar een laag water in was gezet, maar kwam op een gegeven moment niet meer boven. Het slachtoffer moest worden gereanimeerd. De arts van de traumahelikopter is door de KNRM naar het schip gebracht. Het slachtoffer met spoed naar het Erasmus MC in Rotterdam vervoerd.

Meer berichten